4.9

Specialisaties

Diensten

Waar kunnen wij u mee helpen?
Op zoek naar een advocaat voor uw MKB-bedrijf? Wij bieden hulp bij overeenkomsten, bestuurders- aansprakelijkheid, fusies, overnames, financiering en economisch strafrecht.
->
Advocatenkantoor Quist helpt o.a. met het behandelen van huurachterstand, ontruimingen, burenrecht en renovatieprocedures. We ondersteunen bij procedures over gebreken en huurprijsherziening.
->
Juridische ondersteuning bij arbeidsrecht? Wij behandelen zaken zoals re-integratie, ontslag- vergunningen, non-concurrentiebedingen en beëindiging van arbeidsovereenkomsten.
->
Wij zijn ervaren in bouwrecht en kunnen helpen met onderwerpen als aanbestedingsrecht, aannemings-contracten, bouwtijdverlenging, oplevering, verborgen gebreken, burenrecht en meer…
->
Als incasso advocaat kunnen wij beslag leggen, algemene voorwaarden en contracten opstellen, incasso kort gedingen voeren, en faillissementen aanvragen. Bekijk alle incasso onderwerpen..
->
Zoekt u een advocaat met ervaring in faillissementsrecht? Wij helpen met herstructureringen, bestuurdersadvies, fraudebestrijding, faillissements- aanvragen en het innen van vorderingen.
->