4.9

Referenties2

Zou geen andere advocaat wensen, correct, duidelijk, to the point, inhoudelijke kennis van dossiers paraat en scherp in de rechtbank. Meerdere malen succes in de rechtbank behaald door de inzet van mr L. Quist.

Arnaud Hubers
04-01-2024

Wat een fijne en correcte samenwerking! Deskundig en professioneel!

Hendrik-Jan Colijn
27-12-2023

Dhr. Quist heeft mij op een uitstekende manier bijgestaan in een arbeidsconflict. Dhr. Quist is prettig in de omgang, en zijn uitstekende kennis van zaken en vasthoudendheid hebben mij dan ook het gewenste resultaat gegeven. Van harte aanbevolen.

Aart den Ouden
22-12-2023

De heer Leonard Quist heeft mij op een uiterst prettige en nette wijze bijgestaan bij een conflict met mijn vorige werkgever. Prettig was dat hij mij het gevoel gaf de zaak niet aan te nemen als hier geen echte winst uit te behalen was, dat gaf mij al een veilig gevoel. Uiteindelijk hebben we de zaak positief afgesloten. Hele attente nette advocaat, maar ook zeker doortastend.

Jolanda Plomp
30-10-2023

Top Advocaat👍👍

Irfan Sarigul
19-10-2023

Vasthoudend, realistisch en resultaatgericht, precies wat je van een deskundige en betrokken belangen behartiger mag verwachten.

Peter van der Veer
06-10-2023

De heer Quist heeft me op een erg prettige en kundige manier bijgestaan bij een arbeidsconflict met mijn werkgever. Hij heeft een daadkrachtige manier van brieven schrijven, is accuraat en geeft verhelderende antwoorden. De uitkomst van de onderhandelingen was erg positief te noemen. Kortom; van harte aanbevolen.

Henny van Genderen
30-08-2023

Top Advocaat!! Gewenste resultaat bereikt. Meneer Quist is een zeer attente advocaat, vraagt goed door naar informatie en is een harde in de rechtszaal voor de tegenpartij. Zijn brieven zijn op hoog niveau geschreven. Zeker een aanrader als advocaat!

Masih Said
22-08-2023

Enige jaren eerder heeft Leonard Quist uitstekend bijgestaan bij een ‘stevig’ bestuursrechtelijk vraagstuk. Dit was de reden hem weer te vragen voor een op zich minder complex advies. Hier heeft hij prima bij geholpen. Vooral door niet zonder meer met mij mee te bewegen. Wat wel? Door een stap terug te zetten en vervolgens aanvullende overwegingen en alternatieve oplossingen aan te reiken. Hieruit volgde een gedegen advies. Kortom, weer “uitstekend bijgestaan”. Dank.

Bert Meeuwsen
17-04-2023

Mr. Quist heeft mijn zaak, betreffende huurrecht, zeer vakkundig opgevolgd, uitgevoerd en geadviseerd. Mr. Quist is zeer betrokken met de zaak en is steeds opzoek naar oplossingen en laat dit ook waarmaken. Heldere en eerlijke communicatie! Nogmaals hartelijk dank voor uw inzet en resultaat! AANRADER!!!

Ashwin Toekoen
11-04-2023

Mr. Quist leren kennen als een buitengewoon gedreven advocaat, welke ons uitstekend heeft vertegenwoordigd in de rechtszaal. Een aanrader bij een probleem.

Yvonne van Wingerden
11-04-2023

Snel en vakkundig advies. Stelt nooit teleur. Dank!

Robin van Helden
28-03-2023

Mr. Leonard Quist heeft mij en mijn moeder bijgestaan in een complexe familiekwestie. Wij hebben Leonard leren kennen als een gedegen uiterst kundige en doortastende topadvocaat! Hij heeft onze zaak zeer vakkundig opgevolgd. Wij zijn heel blij dat wij onze zaak vooral door de inspanningen van Leonard glansrijk hebben gewonnen. Wij bevelen Leonard Quist dan ook van harte aan.

Trees Stelling en Jacqueline Manné
16-03-2023

Mr. Quist heeft mij van de juiste informatie voorzien. Een heldere analyse gemaakt op ontvangen voorstel van mijn werkgever inzake vaststellingsovereenkomst met vergoeding. Zodoende kon ik zelf mijn overtuigde beslissing nemen. Dank voor uw kundige en duidelijk advies en visie. Van harte aanbevolen.

Leo de Vos
27-02-2023

Goed geholpen met advies, zonder dat daar een ‘zaak’ van gemaakt hoefde te worden!

Evert Bos
13-02-2023

Zeer tevreden over de ter zake kundige, attente, integere en vriendelijke wijze waarop ik door Leonard in een aantal kwesties ben bijgestaan. Leonard zag mogelijkheden waar ik zelf niet aan had gedacht. Stevige zaakbehartiger en prettig mens in de omgang. Komt afspraken na en weet waarover hij het heeft. Aanbevolen.

Kees Roest
20-01-2023

Goede resultaten met Quist Advocaten: snel, correct, en resultaatgericht.

Arie en Cees Mourits
16-12-2022

Mr. Leonard Quist beveel ik van harte aan. Hij reageert snel en is betrokken.

Sam Jayasinghe
22-11-2022

Mr. Quist heeft onze zaak zeer vakkundig opgevolgd en uitgevoerd. Onze belangen zijn door de heer Quist zeer goed behartigd met daarbij een eerlijke terugkoppeling, empathisch vermogen en duidelijk advies. Alle lof voor deze professionele advocaat en alle inspanningen. Wij zullen waar nodig in de toekomst zeker weer gebruik maken van zijn diensten.

Joyce Akkersdijk
16-11-2022

De heer Quist heeft mij bijgestaan in een arbeidsconflict. Dit op een heldere en doortastende wijze. Je krijgt goede adviezen waarop je uiteindelijk zelf een beslissing kan nemen. Vooral zijn vasthoudendheid is voor mij, in deze langlopende zaak, zeer waardevol geweest. Uiteindelijk hebben we een positief resultaat bereikt. Ik kan de heer Quist zeker aanbevelen.

Marc
29-10-2022

Onze huidige pensioenadviseur/jurist had ons Advocatenkantoor Quist geadviseerd in verband met een conflict met onze voormalige pensioenadviseur. Mr. Leonard Quist heeft op vakkundige en prettige wijze geholpen om in dit conflict tot een oplossing te komen.

Marcel P. Harskamp
27-10-2022

Heel plezierig en accuraat bijgestaan door Leonard. Ik ben zeer tevreden. Van harte aanbevolen!

Eric van den Ende
18-10-2022

Leonard heeft mij vakkundig en eerlijk te woord gestaan.

Mark Flier
12-09-2022

Wij zijn vlot en accuraat geholpen door Mr. L. Quist, mocht U in de toekomst zijn advies/hulp nodig hebben dan raad ik U hem zeker aan.

Saskia Haak
02-09-2022

Leonard is een fijn persoon om mee samen te werken. In de afgelopen jaren heeft hij mij een aantal maal geadviseerd. Zeer prettig in de omgang. Snel, concreet, betrokken en eerlijk. Van harte aanbevolen.

Edwin Tijssen
30-08-2022

Mr. Leonard Quist heeft op vakkundige en prettige wijze geholpen bij het uittreden van één van de aandeelhouders. Mede hierdoor zijn we niet in een conflictsituatie terechtgekomen en kunnen we terugkijken op een goed verlopen proces. Leonard Quist heeft een mooie balans tussen persoonlijk contact en een zakelijke inhoudelijk gesprek en dat is voor ons belangrijk. Van harte aanbevolen.

Jan Dijkshoorn
18-08-2022

Fijne en duidelijke advocaat. Reageert snel en gaat voor jouw belang. Denkt met je mee en geeft je concreet advies. Twee keer nodig gehad en twee keer de zaak gewonnen.

Serge Willemstein
16-08-2022

Mr. L.P. Quist heeft mijn zaak, betreffende een arbeidsrecht, n.a.v. een VSO, zeer vakkundig behandeld. Snel antwoord op e-mails en telefonisch vragen. En met een positieve vonnis uitspraak, mooi resultaat bereikt. Ik kan Mr. L.P. Quist zeker aanbevelen.

Kees Kornet
16-07-2022

Prima bijgestaan door dhr. Quist met een positief resultaat.

Jasper Ringelberg
25-05-2022

Ik vind het geweldig zoals ik geholpen ben, het had niet beter gekund. Hartelijk dank nogmaals.

Sylvia Wiegel
26-04-2022

Vlot en goed advies ontvangen inzake de uitleg van een huurovereenkomst.

Jan van Esch
07-04-2022

Duidelijk advies gekregen inzake een arbeidsconflict. Afgerond met een zeer tevreden resultaat. Nogmaals dank hiervoor.

Karin Kruijt
06-04-2022

Uitstekend geholpen door dhr. Quist met een daadkrachtige brief. 1 brief was voldoende om het conflict op te lossen.

Cornelia Versteegh
04-04-2022

Wij zijn zeer tevreden en positief over de deskundigheid waarmee wij zijn geholpen. Het advies van dhr. Quist heeft ons geholpen in het tot stand komen van een mooi eindresultaat!

Jos en Tirza van der Welle
31-03-2022

Kundig. Ter zake. Goed inzicht.

Arjan Kersten
22-02-2022

In korte tijd uitstekend, doortastend en professioneel bijgestaan. Hartelijk dank daarvoor.

Conny
26-11-2021

Geweldige service. Snel opgepakt en een prima resultaat!

Elma van Willigen
13-09-2021

Leonard Quist heeft mij een aantal keer op zeer deskundige wijze juridisch geadviseerd. Hij waarschuwt voor de risico’s die er vaak in een zaak zijn. Je krijgt tenslotte niet altijd je zin. Na afweging van alle mogelijkheden wordt vol voor het optimale resultaat gegaan! Kortom je weet waar je aan toe bent en een fijne advocaat om mee samen te werken.

Gert-Jan de Waard
01-09-2021

Van harte aanbevolen. Opgroeiende kinderen die naar het voortgezet onderwijs gaan, een hypotheek, een goede baan en toch waag je de sprong naar een eigen bedrijf. Dat getuigt van durf en ondernemerslust. Dan valt na een paar maanden een juridisch schrijven van de advocaat van je vorige werkgever in de brievenbus, waarin je wordt gesommeerd om met een aantal van je nieuwe aktiviteiten onmiddellijk te stoppen. Dat is schrikken. Je benadert onmiddellijk een advocaat die je kent, maar deze reageert slecht en loopt niet over van enthousiasme. Dat overkwam een familielid die mij vervolgens om raad vroeg. Ik heb, gebaseerd op mijn eigen ervaringen, direkt advocaat Leonard Quist aanbevolen. Deze reageerde onmiddellijk, verdiepte zich in de casus, toonde (voor mij niet verrassend) een grote betrokkenheid en acteerde snel en doeltreffend. Na enige juridische schermutselingen, haalde de voormalige werkgever bakzeil, en kon mijn neef zich weer volledig focussen op het ontplooien van zijn aktiviteiten en het ontwikkelen van zijn bedrijf. Ik kan deze advocaat dan ook met een gerust hart, en dus van harte, aanbevelen.

Piet de Jong
24-08-2021

Door mijn oom doorverwezen naar Mr. Quist vanwege een issue met mijn oude werkgever. Mr Quist was betrokken en heeft ons erg goed geadviseerd. Kan niets anders zeggen dan dat wij erg professioneel zijn bijgestaan met voor ons een positief resultaat!

John Kerkhoven
09-08-2021

In een aantal zaken goed geholpen door mr. Quist. Verdiept zich in de context van de zaak en is mede daardoor goed in staat een gepast advies te geven. Ook wanneer een zaak wellicht wat minder kans van slagen heeft is hij daar duidelijk over. Kort samengevat: Denkt mee, geeft gedegen advies, is doortastend en daadkrachtig.

René Terlouw
21-06-2021

Ik ben door een vriend geadviseerd om de heer Quist te vragen mijn ontslagzaak te behandelen. Ik ben zeer tevreden over de professionele aanpak en afhandeling van de zaak. Mijn zaak is in een vrij korte periode afgehandeld met een voor mij zeer acceptabel resultaat.

Ad van der Pennen
26-05-2021

Mr. Quist heeft ons bijgestaan met een positief eindresultaat tot gevolg. Na een snelle inschatting van de casus een gedegen aanpak, kortom: pragmatisch en professioneel!

Marijn Dubbeldam
10-05-2021

Heel fijn om door zo’n vakkundige advocaat te worden bijgestaan in een zaak.

Cindy van Oosten
14-03-2021

In de zaak van onze dochter en kleindochter heeft Leonard ons perfect geholpen. Hij reageerde altijd zeer snel op vragen en heeft de zaak met goed resultaat voor ons gevoerd. Een kantoor om aan te bevelen.

Willem van Oosten
10-03-2021

Ik ben op een uitstekende en professionele wijze bijgestaan door dhr. Quist. Met een zeer gewenst resultaat tot gevolg. Ik zou hem zeker aanraden als advocaat.

Jonathan Vellekoop
19-02-2021

Voor een 2e keer aangeklopt bij Quist om ons bij te staan in een zakelijk conflict. De 1e keer met een 100% score en ook deze keer een geweldig resultaat. Heb je een advocaat nodig……bel dhr. Quist

Arnold Simonse
7-12-2020

“Advocaat Quist werkt heel pragmatisch en dat bevalt ons goed.”

Paul de Ruiter
18-11-2020

“Doordat Leonard ons bij heeft gestaan hebben wij dit proces gewonnen , het was best een ingewikkelde zaak op gebied van het familierecht. Maar door de doortastendheid van Leonard is de zaak naar aller tevredenheid afgerond. Leonard heeft geen 9 to 5 mentaliteit is goed bereikbaar voor vragen en houdt iedereen goed op de hoogte gaande het proces. Kan deze advocaat aanbevelen aan iedereen die bijgestaan moet worden tijdens en voor een rechtszaak.”

Eric van Oorschot
17-11-2020

“Mr. Quist reageerde direct op mijn verzoek en heeft mijn casus adequaat afgehandeld.”

A. Vijfhuizen
7-11-2020

“Meneer Quist heeft ons zeer goed geholpen met een zaak waar we zelf niet uitkwamen. Hij reageerde heel snel op mijn mails en heeft zijn uiterste best voor ons gedaan. Ook zijn we erg tevreden met de uitkomst.”

Rebecca Overduin
10-10-2020

“Zeer goed geholpen met een vervelend probleem. Door een doortastende advocaat is dit probleem prima verholpen! Wanneer wij nog eens een advocaat nodig moeten hebben, weten wij naar wie we ons zullen wenden.”

Chris ten Hoeven
12-09-2020

“Leonard Quist ken ik al vele jaren zowel zakelijk als privé heb ik diverse zaken met hem gedaan. En steeds tot volle tevredenheid. Leonard is een buitengewoon betrokken advocaat die steeds op zoek is naar oplossingen en op een bijzondere wijze meedenkt met zijn cliënten. Geeft degelijke en betrouwbare adviezen en gaat er echt voor. Bijzonder vind ik dat Leonard naast een gedegen juridische kennis ook als mens met je meedenkt. En oog heeft voor zowel zakelijk als menselijk welzijn. Ik kan u Advocatenkantoor Quist dan ook van harte aanbevelen.”

Henk van Noort
28-08-2020

“Door een arbeidsconflict met de werkgever aan de kant gezet. Leonard Quist heeft mij in de gehele procedure bijgestaan. Was duidelijk en oprecht gemotiveerd om deze zaak tot een goed einde te brengen. De uitkomst was een mooie regeling. Ik zou deze advocaat van harte aanbevelen en zeker voor een volgende zaak inschakelen. Daar is geen twijfel over mogelijk.”

Erik Thijssen
14-07-2020

“Advocaat Quist heeft ons met raad bijgestaan. We hadden (nog) niet behoefte aan een advocaat die voor ons ging procederen maar we hebben veel aan zijn deskundig kennis, advies en oordeel gehad. Als er -mogelijk – nog een vervolg in onze zaak komt, dan nemen we zeker weer contact op.”

Jantien Wondergem
30-06-2020

“Zeer tevreden, over de werkwijze van de heer Quist. Duidelijk verhaal met goede voorbereiding, zowel voor als tijdens het proces. Ook het inleven in de persoon, begeleiding van zowel voor als tijdens het proces.”

Ans Woortman
28-06-2020

“Kantoor Quist is een kantoor waarbij over de uitdagingen die op je pad komen inhoudelijk goed wordt gesproken. De inhoud wordt goed uitgediept, geanalyseerd, voorbereid en met elkaar besproken, zodat je als opdrachtgever en leek echt begrijpt waar het over gaat en wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Naast de inhoudelijke kant van de zaak – die met gedegen kennis & ervaring wordt opgepakt – speelt ook de persoonlijke noot een rol waarbij wordt gekeken naar het welzijn van de cliënt. Als opdrachtgever zal ik zeker weer voor Kantoor Quist kiezen. Kantoor Quist hebben wij als een gedegen, ervaren en persoonlijk kantoor leren kennen!”

Wendy Hofman
09-04-2020

“Dhr. Quist heeft ons altijd fijn geholpen, en is ook betrokken.Hij kan geen wonderen verrichten, maar heeft dat tegen de gemeente voor ons wel gedaan. Het is dat de gemeente zich niet aan de uitspraak houd van de rechter, maar om hier weer een nieuwe rechtszaak voor te beginnen die we met dhr. Quist zeker zullen gaan winnen gaat ons te ver, want hierna houden ze zich vast weer niet aan de uitspraak, en je kan niet bezig blijven. Wij stoppen er mee, maar dit ligt zeker niet aan de kundigheid van dhr. Quist.”

Erma Pieper
12-03-2020

“Meester Quist is al sinds jaar en dag (sinds 2005) de bedrijfsadvocaat van Corrocoat Benelux B.V. Hij heeft al diverse zaken voor ons positief kunnen afsluiten en dit waren niet altijd de makkelijkste. Op het gebied van arbeidsrecht en bedrijfsrecht is hij zeer deskundig. De samenwerking is uitstekend en door het “sparren” met de heer Quist worden deze zaken grondig besproken zodat hij vaak al een paar stappen verder is dan de tegenpartij. Hij is “to the point” en eerlijk en verwacht dat ook van zijn cliënten. Hij is altijd bereikbaar of reageert vaak dezelfde dag nog. Input van onze kant wordt ook altijd gewaardeerd en besproken. Wij hebben Meester Quist leren kennen als een integer, aimabel persoon en zal zich altijd voor 110% inzetten. Heeft u een lastige zaak! Wij bevelen Meester Quist dan ook ten zeerste aan…ook voor de minder lastige natuurlijk… Wij hopen dan ook nog lang zaken met hem te blijven doen.”

Jolanda Hommerin – Corrocoat Benelux B.V.
09-03-2020

“De aanpak en ondersteuning van Leonard is voor mij als ondernemer de investering meer dan waard. Door zijn aanpak en ondersteuning is mij al veel ellende en kosten bespaard en ik heb er ook een heel kritische en lastige zaak door gewonnen. Een alles of niets situatie die door zijn gedegen manier van werken alles geworden is. Leonard is uiterst betrouwbaar, flexibel en is zeer snel in zijn reactie. Hij zet je stevig aan het werk om precies scherp te krijgen hoe het zit. Hij is je vertegenwoordiging maar kan je door die aanpak je ook echt goed vertegenwoordigen. Wat hem heel sterk maakt is dat hij mee denkt. Hij snapt wat een ondernemer mee maakt of hoe het soms gaat. Hij vindt de oplossingen om dat te doen wat nodig is om juridisch sterk te (blijven) staan en om je zaken te winnen. Het is een noodzakelijk kwaad als je een advocaat in moet schakelen maar als het moet heb je met Leonard een bak zorgen minder. Echte top in zijn vak.”

Henkjan Gilbers
10-02-2020

“Dhr. Quist leren kennen als zeer adequaat en correct advocaat. Persoonlijk snel te bereiken en kundig in advies.”

Conny Elenbaas
04-02-2020

“Leonard Quist heeft mij zowel in simpele als gecompliceerde zaken bijgestaan. Of het nou ging om het reviewen van algemene voorwaarden of verweer tegen een grote instelling, hij heeft mij tijdig de juiste adviezen verstrekt en een verbluffend resultaat geboekt. Ik verwijs daarom altijd mijn zakelijke klanten en bekenden naar hem door.”

Mike Stelling
19-01-2020

“Ik ben erg tevreden over de aanpak van Leonard Quist, een kuitenbijtertje die voor je belangen opkomt en je het gevoel geeft dat je er niet alleen voor staat. Goed juridisch advies waardoor je duidelijk weet wat je rechten zijn. Snelle reactie tijd is erg belangrijk. Echt een aanrader.”

Martin van der Jagt
23-12-2019

“Leonard Quist heeft mij bijgestaan in de afwikkeling van een faillissement. Een onverwachte vordering van de curator – gebaseerd op fouten van de voormalige accountant van mijn bedrijf – is uiteindelijk vrijwel volledig tenietgedaan. Hoewel het uiteraard een vervelende tijd was, heb ik goede herinneringen aan de samenwerking, deskundigheid en ondersteuning van deze advocaat.”

Frans Brakkee
19-12-2019

“Leonard heeft mij meerdere malen naar tevredenheid geholpen! zal hem zeker weer inschakelen als ik hem weer nodig heb!”

Anthony den Hartog
15-12-2019

“Voordat ik mijn werkzaamheden als executeur was begonnen, kreeg ik van de erfgenamen van erflater het dringende verzoek bankgegevens van 2 jaar voor het overlijden van erflater bij hen in te leveren. In overleg met Leonard Quist een goed onderbouwde brief verstuurd, waarin aangegeven dat dit niet tot de verplichting van de executeur behoorde. Vervolgens hebben erfgenamen zaken aangedragen die alle redelijkheid te boven gingen en niets te maken met de afhandeling van de erfenis. Waaronder beschuldigingen van onrechtmatig handelen voor het overlijden van erflater en ontvreemding van goederen. Het heeft uiteindelijk geleid tot 2 rechtszaken die bijna 5 jaar hebben geduurd. Door de expertise en adequate opbouw van de verdediging zijn alle eisen van de erfgenamen door de rechters van tafel geveegd. Leonard Quist heeft niet alleen bewezen een goede advocaat te zijn, maar ook in de persoonlijke begeleiding heeft hij zijn verantwoording genomen.”

Aad van Haren
28-11-2019

“Klantgericht, doelgericht en bekwaam, Leonard denkt mee en vooruit! Zeker aanbevolen!”

M.B. van der Kraan
21-11-2019

“ZAAK WEL LANG GEDUURD MAAR GEWONNEN FINANCEEL OOK MEEGEDACHT BETAALD IN TERMIJNEN VOLGENDE ZAAK ZOU IK WEER BIJ QUIST ONDERBRENGEN”

Henk van Genesen
30-10-2019

“Mr. Quist heeft ons zeer vakkundig bijgestaan in een vechtsscheidingsproces. Ik wou dat ik eerder met hem in contact was geweest zodat de zaak ook een tegeneis had gehad, maar desondanks de zaak glansrijk gewonnen dankzij Mr. Quist dus ik zou hem ten zeerste aanraden en mocht het nodig zijn gaan we weer naar hem terug”

R. Snijders
27-10-2019

“Altijd erg tevreden over de deskundigheid & service.”

Simone
21-10-2019

“Een slagvaardig advocatenkantoor met een directe communicatie een aanrader”

Leo Teunissen
14-10-2019

“Leonard Quist heeft mij bijgestaan in een naar arbeidsconflict. En dat was maar goed ook, want het spel werd veel gemener gespeeld dan ik ooit zou hebben kunnen vermoeden. Door Quist briljante inzicht, heldere, leerzame en vaak humoristische communicatie, kreeg ik al snel de bovenliggende hand en kwam ik zegevierend uit de strijd. Een life saver. Wat een geluk dat ik het pad met Quist heb mogen kruisen.”

L.J. de Paepe
08-10-2019

“Ik ken Leonard Quist als een hands-on advocaat. Snel, adequaat. Iemand bij wie recht, recht is en krom, krom. Op zakelijk gebied heeft hij ons al diverse keren bijgestaan tot volle tevredenheid.”

J. Fontein
08-10-2019

“Leonard Quist heeft met zijn zakelijke en brede kennis ons enorm geholpen met de rechtszaak jegens mijn oude werkgever. De inzet en passie die hij heeft om de zaak naar een positief eind te krijgen is enorm. Hij heeft heldere en korte communicatie waardoor je altijd wel voorbereid word op wat eventueel mis kan gaan.”

Mark Tieleman
08-10-2019

“Door mr. Quist ben ik bijgestaan in een zaak tegen mijn oud-werkgever. Onterecht werd ik gehouden aan een concurrentiebeding, wat uitmondde in een rechtzaak. Deze heeft mr. Quist voor mij vol overgave behartigd en glansrijk gewonnen.”

Theo Bezuijen
07-10-2019

“Een zakelijk conflict met een klant is door Quist met veel inzet, kennis en kunde tot een goed eind gebracht met een maximale score. Scherp, doortastend en daarbij heel prettig in de communicatie. Komt er weer wat op onze weg waarbij we een advocaat nodig hebben, dan gaan we naar Quist”

Arnold Simonse
07-10-2019

“Mede door het snel en adequaat handelen van advocatenkantoor Quist is een vaststellingsovereenkomst gemaakt en door beide partijen ondertekend waardoor hoge extra kosten voor ons bedrijf bespaart zijn gebleven.”

Danny Hagg
07-10-2019

“De heer Quist heeft ons geweldig geholpen bij een zeer nare situatie omtrent een brandbeveiligingsinstallatie welke niet correct is geplaatst. Met zijn hulp zijn de zaken versneld en is het pand inmiddels veilig en gecertificeerd. Mochten wij weer een juridische kwestie aan de hand hebben, dan leggen wij de kwestie graag in de handen van de heer Quist.

M. Naaktgeboren
07-10-2019

“Zowel privé als zakelijk diverse keren op een zeer prettige wijze door Mr. Quist geholpen. Deskundig, accuraat en daadkrachtig.”

Pieter van Reeuwijk
04-10-2019

“Leonard Quist is een integere advocaat, hij heeft me goed en deskundig geholpen. Ook maakt hij een eerlijke inschatting of een zaak kans van slagen heeft.”

Jan Los
03-10-2019

“Leonard Quist heeft inmiddels meerdere zaken in behandeling (gehad) voor mijn bedrijven. Altijd in goed overleg en met duidelijk uitleg tav consequenties en te nemen stappen.
Zeer vriendelijke benadering en realistisch beeld betreffende uitkomsten en resultaten.”

Herman Specht
01-10-2019

“Ik ben al meer dan anderhalf jaar klant bij Meester Quist tot mijn grote tevredenheid. Super service en heel vriendelijk. Een echte aanrader. Vele groeten uit België.”

Nancy Vandenbergh
01-10-2019

“Quist heeft ons begeleid toen een vriend van me door zijn aandeelhouders eruit werd gezet. Door zijn scherpe blik, enorm goed zakelijk inzicht en zijn “schaak” vermogen (denkt 2-3 zetten vooruit) hebben we deze zaak in alle opzichten gewonnen en nog veel belangrijker, mijn vriend heeft een doorstart kunnen maken! Nogmaals dank ? “

Rob
30-09-2019

“Zijn bij dhr Quist geweest voor een beoordeling van een zaak voor een eventueel hoger beroep. Dhr Quist heeft voor ons goed de voor en nadelen cq risico op een rijtje gezet en ruim de tijd genomen terwijl het hier om een kostenvrij advies gesprek ging . Zeker aanbevelingswaardig.”

Hans Dokman
27-09-2019

“Een raadsman wil je eigenlijk niet, maar als het toch nodig is wil je iemand die je bijstaat, met je meedenkt en waar nodig op de feiten wijst. Zo heb ik hem leren kennen, empatisch, zakelijk en oplossing gericht. Een aanrader.”

Loek Vermeulen
27-09-2019

“Wij zijn goed geholpen met een factuur die een klant niet wilde betalen. Deze factuur is door inzet van Advocatenkantoor Quist zeer snel betaald. Ik ben een leek op juridisch gebied maar Leonard heeft alles duidelijk uitgelegd, dit is een compliment waard.”

Alex Bestrijdt
23-09-2019