4.9

Referenties

Referenties

“Zou geen andere advocaat wensen, correct, duidelijk, to the point, inhoudelijke kennis van dossiers paraat en scherp in de rechtbank. Meerdere malen succes in de rechtbank behaald door de inzet van mr L. Quist.”

Arnaud Hubers

Deskundig en professioneel

Wat een fijne en correcte samenwerking! Deskundig en professioneel!

Hendrik-Jan Colijn

Van harte aanbevolen.

“Dhr. Quist heeft mij op een uitstekende manier bijgestaan in een arbeidsconflict. Dhr. Quist is prettig in de omgang, en zijn uitstekende kennis van zaken en vasthoudendheid hebben mij dan ook het gewenste resultaat gegeven. Van harte aanbevolen.”

Aart den Ouden

Een veilig gevoel

“De heer Leonard Quist heeft mij op een uiterst prettige en nette wijze bijgestaan bij een conflict met mijn vorige werkgever. Prettig was dat hij mij het gevoel gaf de zaak niet aan te nemen als hier geen echte winst uit te behalen was, dat gaf mij al een veilig gevoel. Uiteindelijk hebben we de zaak positief afgesloten. Hele attente nette advocaat, maar ook zeker doortastend.

Jolanda Plomp

Top advocaat

Top Advocaat👍👍

Irfan Sarigul

Deskundig en betrokken

“Vasthoudend, realistisch en resultaatgericht, precies wat je van een deskundige en betrokken belangen behartiger mag verwachten.”

Peter van der Veer

“De heer Quist heeft me op een erg prettige en kundige manier bijgestaan bij een arbeidsconflict met mijn werkgever. Hij heeft een daadkrachtige manier van brieven schrijven, is accuraat en geeft verhelderende antwoorden. De uitkomst van de onderhandelingen was erg positief te noemen. Kortom; van harte aanbevolen.”

Henny van Genderen

Top Advocaat!!

“Gewenste resultaat bereikt. Meneer Quist is een zeer attente advocaat, vraagt goed door naar informatie en is een harde in de rechtszaal voor de tegenpartij. Zijn brieven zijn op hoog niveau geschreven. Zeker een aanrader als advocaat!”

Masih Said