4.9

Ondernemingsrecht

Advocatenkantoor Quist

Ondernemingsrecht

Zoekt u een MKB-advocaat? Wij bieden hulp bij het opstellen en beoordelen van diverse overeenkomsten, zoals die voor aandelen, agentuur, distributie en afname. Ook staan we u bij in zaken rond bestuurdersaansprakelijkheid, fusies en overnames, en financieringsadvies. Verder kunnen wij algemene voorwaarden, samenwerkingsovereenkomsten en andere bedrijfsdocumenten

Met ruime ervaring in het MKB, begrijpen wij de unieke uitdagingen en kansen waarmee middelgrote en kleine bedrijven worden geconfronteerd. Door ons uitgebreide juridische advies en maatwerkoplossingen, helpen wij u risico’s te minimaliseren en juridische obstakels soepel te overwinnen. Of het nu gaat om het beschermen van uw bedrijfsbelangen in complexe contracten of het navigeren door de juridische aspecten van een fusie, wij zijn uw betrouwbare partner.

Wij geloven dat een sterke juridische basis de sleutel is tot duurzame groei en succes. Daarom bieden wij niet alleen juridische bijstand, maar denken wij strategisch met u mee. Onze proactieve aanpak zorgt ervoor dat uw bedrijf niet alleen compliant is met de huidige wet- en regelgeving, maar ook klaar is voor toekomstige uitdagingen. Kies voor onze deskundigheid en toewijding, en ervaar de gemoedsrust die komt met het weten dat uw juridische zaken in goede handen zijn.

Lees hieronder waarbij wij ondersteunen.

Overige rechtsgebieden
Ondernemingsrecht

Waar wij bij ondersteunen

Opstellen en beoordelen van de diverse overeenkomsten.
Begeleiden van fusies en overnames
Begeleiden van fusies en overnames
business-cash-dollar-svgrepo-com-svg
Adviseren over financiering.
Opstellen algemene voorwaarden.
Economisch strafrecht.
Ondernemingsrecht

Relevante publicaties

Beleggingspand en vergunning

Woning niet verdeeld

Welke informatie moet een aannemer verstrekken?

Wanneer is ontslagname door een werknemer rechtsgeldig?

Uitleg van testament

Ronselen van medewerkers

Weten wat Quist voor u kunt betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Klanten waarderen ons met een 4,9

(uit 98 reviews op Google)