4.9

Advocatenkantoor Quist

Bouwrecht

Onze gespecialiseerde bouwrecht advocaten bieden uitgebreide ondersteuning bij alle juridische aspecten van bouwprojecten. Of u nu een aannemer, architect, leverancier of opdrachtgever bent, wij zorgen voor duidelijke en effectieve juridische begeleiding. Met onze expertise helpen we u bij het opstellen en beoordelen van contracten, het oplossen van geschillen, en het waarborgen van uw belangen tijdens de uitvoering van bouwprojecten.

Bij ons advocatenkantoor staat uw project centraal. Wij luisteren naar uw behoeften en analyseren de specifieke omstandigheden van uw zaak. Hierdoor kunnen we u voorzien van op maat gemaakte oplossingen die zowel juridisch solide als praktisch uitvoerbaar zijn. Of het nu gaat om het onderhandelen over contractvoorwaarden of het adviseren bij juridische complicaties tijdens de bouw, wij zijn er om u te ondersteunen.

Het inschakelen van onze bouwrecht advocaten betekent dat u kunt rekenen op een professionele en persoonlijke aanpak. Wij streven naar het minimaliseren van risico’s en het voorkomen van vertragingen of extra kosten. Door onze proactieve en resultaatgerichte benadering zorgen wij ervoor dat uw bouwproject soepel verloopt en dat eventuele juridische obstakels snel en efficiënt worden opgelost.

Overige rechtsgebieden
Ondernemingsrecht

Waar wij bij ondersteunen

Bouwtijdverlenging
Kostenverhogende omstandigheden
Uitvoeringsfouten
design-line
Ontwerpfouten
Bouwtijdverlenging
Erfpacht
Ondernemingsrecht

Relevante publicaties

Beleggingspand en vergunning

Woning niet verdeeld

Welke informatie moet een aannemer verstrekken?

Wanneer is ontslagname door een werknemer rechtsgeldig?

Uitleg van testament

Ronselen van medewerkers

Weten wat Quist voor u kunt betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Klanten waarderen ons met een 4,9

(uit 98 reviews op Google)