4.9

Arbeidsrecht

Advocatenkantoor Quist

Arbeidsrecht

Op zoek naar een advocaat arbeidsrecht? Wij hebben ruime ervaring in de proces- en adviespraktijk. We behandelen zowel collectief arbeidsrecht (reorganisatie, medezeggenschap en CAO-vraagstukken) als individueel arbeidsrecht.

Onze expertise in arbeidsrecht betekent dat we u kunnen ondersteunen bij een breed scala aan juridische kwesties, zowel voor werkgevers als werknemers. Of het nu gaat om het opstellen en controleren van arbeidscontracten, het begeleiden van ontslagprocedures, of het oplossen van arbeidsconflicten, wij bieden u op maat gemaakte oplossingen die rekening houden met uw specifieke situatie en behoeften. Hierdoor kunt u juridische problemen snel en effectief aanpakken, waardoor u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Wanneer u te maken krijgt met reorganisaties, bieden wij uitgebreide begeleiding om ervoor te zorgen dat alles volgens de wet- en regelgeving verloopt. Wij adviseren over de rechten en plichten van zowel werkgevers als werknemers, en zorgen ervoor dat alle stappen zorgvuldig worden genomen om juridische complicaties te voorkomen. Dit omvat het onderhandelen met vakbonden, het opstellen van sociaal plannen en het afhandelen van medezeggenschapskwesties. Ons doel is om het proces zo soepel en pijnloos mogelijk te maken voor alle betrokken partijen.

Voor individueel arbeidsrecht staan wij klaar om u te helpen bij kwesties zoals ontslag op staande voet, het aanvragen van een transitievergoeding, of het onderhandelen over een vaststellingsovereenkomst. Onze persoonlijke benadering garandeert dat uw zaak de aandacht krijgt die het verdient, en wij streven ernaar om de best mogelijke uitkomst te bereiken. Met ons aan uw zijde kunt u erop vertrouwen dat uw rechten worden beschermd en dat u eerlijk en rechtvaardig wordt behandeld.

Overige rechtsgebieden
Ondernemingsrecht

Waar wij bij ondersteunen

Opstellen en beoordelen van de diverse overeenkomsten.
Adviseren en procederen inzake aansprakelijkheid bestuurder.
Begeleiden van fusies en overnames
Adviseren over financiering.
Opstellen algemene voorwaarden.
Economisch strafrecht.
Ondernemingsrecht

Relevante publicaties

Beleggingspand en vergunning

Woning niet verdeeld

Welke informatie moet een aannemer verstrekken?

Wanneer is ontslagname door een werknemer rechtsgeldig?

Uitleg van testament

Ronselen van medewerkers

Weten wat Quist voor u kunt betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Klanten waarderen ons met een 4,9

(uit 98 reviews op Google)